Huiskamerbridge

Voor de thuisspelende- en beginnende bridgers

Huiskamerbridge voor thuisspelende en beginnende bridgers

Bridgeclub De Honneur start met een primeur voor de Achterhoek, nl. het Huiskamerbridge, in hun eigen clubgebouw in Doetinchem. Dit is bridge zonder competitie-element, waarbij het in de eerste plaats om de gezelligheid en uiteraard het spelletje gaat. Er mag gepraat worden (zonder iets over de kaarten te vertellen) en de tijd per spel is niet zo belangrijk. Het is dus vergelijkbaar met het bridgen thuis, maar dan grootschaliger omdat  iedereen zich kan inschrijven. Je kunt dus in ongedwongen sfeer kennismaken met andere (thuis-)bridgers.

 Wat dit Huiskamerbridge verder onderscheidt van het bridgen thuis is de uitleg die na afloop van ieder spel gegeven kan worden: er is altijd een ervaren bridger aanwezig die de bieding, het afspelen en het tegenspelen kan analyseren en vragen van de deelnemers kan beantwoorden. Het is dus tevens een oefenmiddag.

Wij hebben de start van het Huiskamerbridge gepland voor de woensdagmiddag van 13:30 tot 16:30, één keer in de veertien dagen. De eerste woensdag zal zijn 16 oktober 2019. Afhankelijk van de aanmeldingen zal eventueel een tweede dagdeel ingepland worden.

Er zijn kosten aan verbonden: per deelnemer 2,50 euro. Voor dit bedrag krijgt u een gezellige bridgemiddag met uitleg van een ervaren bridger en een kopje thee of koffie.

Als u belangstelling heeft voor Huiskamerbridge kunt u dit via dit contactformulier aan ons melden.

et|icon_mail|

E-mail

Het e-mail adres voor Huiskamerbridge is: huiskamerbridge@bcdehonneur.nl

Wilt u meer weten over ons Huiskamerbridge, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met u op.

Info-formulier Huiskamerbridge.

Aanhef

Ik ben geïnteresseerd in Huiskamerbridge

Aanmelden voor de Huiskamerbridge - nieuwsbrief

Aanmelden voor de Huiskamerbridge - nieuwsbrief

Meld u - geheel vrijblijvend - aan voor de nieuwsbrief rondom Huiskamerbridge. Wij houden u dan op de hoogte van alle nieuwtjes. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

Bedankt voor het aanmelden bij de Huiskamerbridge nieuwsbrief