Stepbridge van de NBB

... als spelen op de club even niet kan

Stepbridge van de NBB

Het zal niet voor iedereen hetzelfde zijn maar als je je geliefde bridge een tijdje niet kunt spelen, zul je het bridgen echt wel gaan missen. In dat soort omstandigheden is Stepbridge van de NBB een uitkomst. Gezien alle functionaliteit van Stepbridge is het leuk om je aan te melden bij Stepbridge.  Je kunt een gratis proefabonnement afsluiten, zodat je er eens rustig mee kunt oefenen om te zien of het iets voor je is.

Wat kun je allemaal doen binnen Stepbridge?

  • Je kunt inloggen zonder dat je met iemand afspreekt en melden dat je een paar spelletjes wilt spelen. Stepbridge plaatst je dan aan een tafel en koppelt je aan een andere bridger met wie je kunt bepalen welke systeemkaart gehanteerd wordt. Vervolgens speel je 3 spelletjes per rondje. Na ieder spelletje krijg je te zien hoe je het gedaan hebt t.o.v. een behoorlijk aantal andere paren die datzelfde spel gespeeld hebben.
  • Je kunt ook met iemand afspreken om samen te gaan spelen op Stepbridge. Je spreekt eerst met je bridgepartner een tijdstip af waarop je samen wilt spelen. Op dat tijdstip log je in op Stepbridge, gaat aan een nieuwe tafel zitten en vraagt of er mensen zijn die tegen jullie willen spelen. Je kunt ook van tevoren al met een ander paar afspreken om dan tegen elkaar te spelen. Je krijgt ook hier spelletjes voorgeschoteld die op een groot aantal andere tafels ook gespeeld worden en je krijgt dus een uitslag per spel, maar het totaal van jullie spellen wordt ook bijgehouden.
  • Je kunt je met je partner inschrijven voor toernooien en wedstrijden.

Stepbridge kun je als programma installeren op je computer of tablet, maar je kunt het ook volledig online spelen door direct vanaf je internetbrwoser bij stepbridge in te loggen. Het is teveel om allemaal te beschrijven hier daarom moet je het zelf een beetje ontdekken.

Een korte instructie van Stepbridge kun je hier vinden (klik).
Je kunt het simpel houden en zit nergens aan vast want alles start met een gratis proefabonnement.
Tip: als je samen iets wilt uitproberen vraag dan direct het proefabonnement aan want het kan een dag duren voor je de loginnaam en het wachtwoord dat je nodig hebt, ontvangt.

Veel plezier!

Aanmelden voor CLUB Stepbridge

BC De Honneur organiseert op iedere dinsdagmiddag om 13:30 en iedere woensdagavond om 19:30 een clubwedstrijd. Wilt u tijdens een van deze speelmomenten meedoen op Stepbridge als lid van onze club, vul dan onderstaand formulier is. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Invulformulier CLUB Stepbridge.

Aanhef

Ik ben lid van BC De Honneur

Ik wil graag spelen op (meer keuzes mogen ook):

10 + 12 =

et|icon_mail|

Contact

Wilt u mede-brigers helpen of wilt u geholpen worden bij Stepbridge, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op om u verder te informeren.

Aanhef

Ik ben geïnteresseerd in Stepbridge

1 + 4 =